Medix Publishers is een innovatief bedrijf dat gespecialiseerd is in medische communicatie. Wij ontwikkelen offline en online medisch wetenschappelijke content, waaronder nieuwsberichten, apps, publicaties, blogs, e-learnings, weblectures en videospecials. Momenteel zijn wij op zoek naar een enthousiaste en accurate projectcoördinator en een outputgericht en communicatief vaardige medisch redacteur.

De projectcoördinator ondersteunt de medische redactie en de consultants bij de ontwikkeling van hoogwaardige medische content voor verschillende platforms van Medix (waaronder FTO-Online, Farmacotherapie-Online, CME-Academy, CEFI-Online en MedZine). De projectcoördinator is het eerste aanspreekpunt voor consultants, leveranciers en eindgebruikers. Hij/zij is zelfstandig werkzaam, outputgericht en communicatief vaardig. De projectcoördinator kan omgaan met verschillende belangen en rollen in de medische en farmaceutische wereld.

Stuur je cv en motivatiebrief naar Rob Koenraads r.koenraads@medixpublishers.nl. Voor meer informatie, bel naar 020 – 820 11 66 of kijk op: https://www.medixpublishers.nl/over-ons/vacature/projectcoordinator

De medisch redacteur voert binnen het redactieteam zelfstandig werkzaamheden uit voor de ontwikkeling van hoogwaardige medische content. De redacteur heeft uitgebreide medisch-redactionele ervaring, is zelfstandig werkzaam, outputgericht en communicatief vaardig. De redacteur kan omgaan met verschillende belangen en rollen in de medische en farmaceutische wereld. Heb jij een vlotte pen, gedegen medisch inhoudelijke kennis en een gedreven journalistieke houding? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven! 

Stuur je cv en motivatiebrief naar Martijn Vriesman: m.vriesman@medixpublishers.nl. Bel voor meer informatie naar 020 – 820 11 66 of kijk op: https://www.medixpublishers.nl/over-ons/vacature/medisch-redacteur1