Visie

Medix Publishers streeft ernaar om zorgverleners beter te ondersteunen in het dagelijkse werk door medische content te ontwikkelen en continu informatiestromen te creëren en te verbeteren. Daarbij staat de samenwerking met verschillende belanghebbende partijen centraal.

Missie

Verbinden, informeren en inspireren van belanghebbende partijen door oplossingen te bieden voor medische communicatievraagstukken. Zorgverleners, opdrachtgevers en samenwerkingspartners zien ons hierdoor als een veelzijdig, betrokken en vakkundige uitgever.

 • Vakkundig

  Medix Publishers streeft ernaar om hoogwaardige content te publiceren die aansluit op de behoeften van de healthcare professional.

  Samen met de professional gaan wij voor de meest professionele en innovatieve oplossing. Daarin zijn wij multimediaal.

 • Betrokken

  Medix Publishers streeft naar proactief meedenken met de healthcare professional.

  Dit willen we bereiken door betrokkenheid bij de medische sector en het onderhouden van langetermijnrelaties met verschillende stakeholders uit de gezondheidszorg.

 • Flexibel

  Elke healthcare professional heeft andere informatiebehoeften. Daarom streven wij naar flexibiliteit. Wij weten dat inhoudelijk relevante en juiste informatie over een medisch domein van essentieel belang is voor het verlenen van goede zorg. Medix Publishers specialiseert zich in het creëren van medische content, die precies aansluit bij uw behoeften en wensen.

 • Vakkundig

  Medix Publishers streeft ernaar om hoogwaardige content te publiceren die aansluit op de behoeften van de farmamarketeer.

  Samen met de marketeer gaan wij voor de meest professionele en innovatieve oplossing. Daarin zijn wij multimediaal.

 • Betrokken

  Medix Publishers gaat verder dan alleen de oplevering van een project. Door onze marktkennis denken wij met de klant mee en komen wij proactief met adviezen om uw doelstellingen te halen en uw bedrijf(sonderdeel) te laten renderen. Onze relaties zijn van lange duur door onze betrokkenheid.

 • Flexibel

  Elke klant is anders. Door te kijken naar de communicatiedoelstellingen van de klant, realiseert Medix Publishers het juiste medium met de juiste content op maat. Hierbij zijn wij niet bang om van de gebaande paden af te wijken om te zorgen voor een optimaal resultaat.

Follow us