MedZine genomineerd voor MMMA2013: Best Mobile Business Platform

MedZine genomineerd voor MMMA2013: Best Mobile Business Platform, door

Geweldig nieuws, de MedZine App is genomineerd voor de Mobile Media en Marketing Award 2013 in de categorie "Best Mobile Business Platform"!

De winnaars worden 23 mei bekend gemaakt tijdens Mobile Convention Amsterdam in de Beurs van Berlage. We kijken er naar uit! Bekijk onze case.

De reden van onze deelname aan de MMMA 2013 awards is omdat wij MedZine het ‘Best Mobile Business Platform' vinden. Medzine is namelijk uniek; we zijn de enige real-time nieuwsgeneratie app die specifiek gericht is op verschillende specialismen in de health care sector. Daarnaast ontstaat er een link tussen farma en artsen die ongekend is. Met de app kan farma 1:1 communiceren met haar specifieke doelgroep. Al meer dan 10 farmaceuten adverteren actief in de app en binnenkort voegen we gesponsorde channels toe.

Voor onze doelgroep zetten we ons in!

De medisch specialist is nu snel én effectief op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied. We zijn uiterst gebruiksvriendelijk; qua inhoud, design en lay-out. Snelheid, innovatie en inhoud staan voorop. Door gebruik te maken van innovatieve semantische technologie stelt de app real-time het medisch magazine samen. We groeien ontzettend snel (>10.000 downloads), zijn er altijd voor onze doelgroep en bieden goede en specifieke content! Een award waard!

Commenting, powered by Disqus

« Terug naar het overzicht

Meer zoals dit artikel

Follow us