Nieuws- en informatiebron voor farmamarketeers

In een dynamische wereld van marketing in de farmaceutische industrie is dagelijks veel nieuws beschikbaar. Het kost veel tijd om alle nieuwsbronnen bij te houden die gaan over trends, introductie van geneesmiddelen, strategische zaken en actueel nieuws over wet- en regelgeving. Pharmamarketeer voorziet de markt van actueel nieuws over deze onderwerpen. 

Pharmamarketeer biedt daarom een oplossing om wekelijks op de hoogte worden gehouden omtrent alle zaken in de farmaceutische industrie. Het richt zich voornamelijk op marketingprofessionals, productmanagers, business unit managers en medical advisors die werkzaam zijn binnen de farmaceutische industrie en medical devices organisaties in Nederland. 

Voordelen van Pharmamarketeer


Bereik

Per maand bezoeken honderden mensen Pharmamarketeer en wordt er wekelijks een nieuwsbrief verzonden naar 470+ marketeers. 

Relevantie

Artikelen op Pharmamarketeer zijn relevant voor de lezer omdat zowel medisch als marketing onderwerpen aan bod komen. 

Betrokken doelgroep

Website Bezoekers zijn erg tevreden over het aanbod van artikelen op Pharmamarketeer. Hierdoor zijn zij ook betrokken. 

Waarom adverteren op Pharmamarketeer?

Farmamarketeers worden op de hoogte gehouden door middel van blogposts en een wekelijkse nieuwsbrief. 

 

Elke week wordt het meest relevante nieuws gepost op Pharmamarketeer. Naast het posten van blogartikelen wordt er een wekelijks een nieuwsbrief verstuurd aan 470+ marketeers uit de MedTech en farmaceutische industrie in Nederland. Via deze wekelijkse nieuwsbrief krijgen ze een update van het belangrijkste nieuws op gebied van marketing, onderzoek, wet- en regelgeving, technologie en andere onderwerpen die relevant zijn voor marketeers. 

Bereik van marketeers uit de farmaceutische industrie 

De nieuwsbrief wordt wekelijks verstuurd naar 470+ marketeers uit de farmaceutische industrie. 

Advertentie mogelijkheden

Bereik een groot deel van de marketeers uit de farmaceutische en MedTech industrie. 

Op de website Pharmamarketeer en de bijhorende wekelijkse nieuwsbrief bereiken we een groot gedeelte van de marketeers in de farmaceutische industrie in Nederland. Maandelijks bezoeken honderden marketeers de website en wordt er wekelijks een nieuwsbrief verstuurd. 

In totaal wordt er naar 470+ lezers wekelijks een nieuwsbrief verstuurd met daarin 4 uitgelichte artikelen. In de nieuwsbrief is er de mogelijkheid om via een banner of bericht een boodschap te adverteren. Daarnaast kan er een advertorial worden geplaatst op de website. 


Advertorial

Bestaat uit een interview of geredigeerd stuk van maximaal 500 woorden. Een advertorial is vooral geschikt wanneer u een inhoudelijke boodschap wilt overbrengen.

Banner

De banner plaatsen wij onderaan de artikelen op de homepage, net boven de footer. Banners zijn vooral geschikt voor branding en wanneer u de bezoekers van de website wilt aanzetten tot actie.

Nieuwsbrief

De advertorials en banners kunnen ook geplaatst worden in onze wekelijkse nieuwsbrief. U bent verzekerd van een vast bereik van 470 lezers die erg betrokken zijn.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Contact opnemen