Actuele informatie over diagnostiek en
farmacotherapeutische behandeling in de tweede lijn

Farmacotherapie-Online® is een online naslagwerk met actuele informatie over farmacotherapeutische behandeling in de tweede lijn. Primair richt Farmacotherapie-Online zich op medisch specialisten en (ziekenhuis)apothekers. Huisartsen, apothekers en verpleegkundigen kunnen uiteraard ook nuttige en actuele informatie vinden.

Onder redactie van nationale opinieleiders wordt over een breed scala aan therapeutische indicaties inzicht gegeven in de laatste stand van zaken. U vindt op dit platform praktische informatie in de vorm van overzichtsartikelen, PowerPoint-presentaties en casuïstiek. Ook zijn er specials te bekijken met weblectures en paneldiscussies. 


Voordelen van Farmacotherapie-online

Voordelen van Farmaco
therapie-online

Hoogwaardige content

De nascholingen zijn gemaakt door experts op het betreffende vakgebied en zijn actueel en compleet. Op dit moment zijn er meer dan 40+ publicaties online. 

Onafhankelijk

De actualiteit en objectiviteit van de informatie wordt gewaarborgd doordat de publicatie wordt geschreven door onafhankelijke auteurs en geredigeerd door een onafhankelijke medische redactieraad. 

Betrokken doelgroep

Gebruikers hebben toegang tot hoogwaardige content in verschillende vormen. Zorgverleners geven aan dat ze zeer tevreden zijn over het aanbod waardoor ze erg betrokken zijn. 

Farmacotherapie-Online

Bereik zorgverlener 

Een zorgverlener kan kosteloos abonneren op Farmacotherapie-Online waardoor de nascholing toegankelijk bereikbaar is voor de zorgverlener. Mede hierdoor maken ruim 13.500 abonnees regelmatig gebruik van Farmacotherapie-Online. Naast toegankelijkheid biedt Farmacotherapie-Online hoogwaardige content aan waardoor de gebruiker betrokken is bij het onderwerp.

Een nascholing op Farmacotherapie-Online is daarom de perfecte manier om een ziektebeeld uit te lichten op een platform met een groot en kwalitatief bereik. 

Naar de website
Contact opnemen

Recente publicaties

Promotiepakket

Mogelijkheden om het bereik te vergroten onder apothekers en huisartsen

Werkboek

De e-learning wordt omgezet in een werkboek (hardcopy). Dit werkboek is ook digitaal te downloaden via de website van CME-Academy.

Presentatie op USB-Stick

De e-learning wordt samengevat in een PowerPoint-presentatie, die op een beveiligde USB-Stick wordt gezet welke bedrukt is met logo en verpakt in een fullcolour doosje. Tevens kan deze presentatie digitaal worden gedownload.

Cursusfolder

Om meer aandacht voor uw e-learning te geven kan er een fullcolour A5, 2-zijdige folder worden ontwikkeld die gebruikt kan worden door de buitendienst, tijdens bijeenkomsten of als mailing kunnen worden verstuurd.

Responsmailing per post

Versturen van een cursusfolder + antwoordkaart (voor aanvraag materialen). Cursusfolder is A5 formaat, fullcolour en tweezijdig gedrukt. Deze zal samen met de antwoordkaart in een plastic seal worden verstuurd.

Social media

Er wordt op LinkedIn en twitter een bericht geplaatst op de pagina van CME-Academy. Daarnaast kan er worden gekozen om op LinkedIn een bericht te sponsoren waardoor het bereik groter wordt. 

Farmacotherapie-Online heeft een stijgend aantal abonnees.

De redactieraad

Onze redactieraad bestaat uit huisartsen en apothekers die ieder een specifieke expertise heeft. De redactieraad heeft als doel om de actualiteit van de informatie te waarborgen. De redactieraad en de eindredacteur van de publicatie zullen het door de auteur aangeleverde materiaal toetsen en behouden zich het recht voor om zonder opgave van redenen de informatie te weigeren of naar eigen inzichten aan te passen alvorens haar goedkeuring te verlenen. De eindredacteur zal het redactionele proces begeleiden. 

Hoofdredactie
 • prof. dr. B.E. de Galan
 • dr. P.J. Lansberg
 • prof. dr. P.N.R. Dekhuijzen
 • dr. E.H.J. van Haren
 • prof. dr. B. van Hoek
 • dr. B. Oldenburg
 • dr. J.R. Kroep
 • prof. dr. J.J. Zwaginga
 • prof. dr. A.H.M. van der Helm-van Mil
Eindredactie
 • Iris Vermeulen
 • Cor Dol
 • Elles Lalieu

Veiligheidsfuncties van Medi-Access geïntegreed

Lees hier hoe Medi-Access wordt ingezet om veilig websites af te schermen voor het algemene publiek.

Ook de beroepsstatus (beroepsbeoefenaar en/of BIG-geregistreerd) kan bepalend zijn of een zorgprofessional toegang krijgt tot bepaalde online informatie.

Mogelijkheden bespreken

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Contact opnemen