Wij maken geaccrediteerde
educatie mogelijk

Actuele kennis is onmisbaar in de gezondheidszorg. Door het creëren van geaccrediteerde nascholing wordt de kennis van een healthcare professional op een effectieve manier ontwikkelt waardoor de healthcare professional op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen binnen een vakgebied. Met CME-Academy voorzien wij healthcare professionals van actuele informatie over deze ontwikkelingen in de vorm van nascholingen. 

CME-Academy is een platform met hooggekwalificeerde, geaccrediteerde online nascholingen voor artsen, ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen. De nascholingen zijn gemaakt door experts op het betreffende vakgebied en zijn actueel en compleet. CME-Academy is al jarenlang de specialist op het gebied van professionele medische informatie en educatie. hierdoor hebben wij een goede reputatie opgebouwd. 


Voordelen van CME-Academy

Onafhankelijk

De nascholing wordt gemaakt door experts uit het betreffende vakgebied en geredigeerd door een onafhankelijke medische redactieraad. 

Geaccrediteerd

De nascholingen op CME-Academy zijn geaccrediteerd. Healthcare professionals kunnen punten verdienen door de nascholing te volgen. 

Fullservice-aanpak

Het proces begint bij uw wensen en eindigt bij de optimalisatie van de nascholing. Met onze aanpak ontzorgen wij u in dit proces van begin tot eind.

Onze geaccrediteerde online nascholingen

 

CME-Academy is een platform met hooggekwalificeerde, geaccrediteerde online nascholingen voor artsen, ziekenhuisapothekers en verpleegkundigen.

De nascholingen zijn gemaakt door experts op het betreffende vakgebied en zijn actueel en compleet.

Meer informatie
contact opnemen

Promotiepakket

Mogelijkheden om het bereik te vergroten onder apothekers en huisartsen

Werkboek

De e-learning wordt omgezet in een werkboek (hardcopy). Dit werkboek is ook digitaal te downloaden via de website van CME-Academy.

Presentatie op USB-Stick

De e-learning wordt samengevat in een PowerPoint-presentatie, die op een beveiligde USB-Stick wordt gezet welke bedrukt is met logo en verpakt in een fullcolour doosje. Tevens kan deze presentatie digitaal worden gedownload.

Cursusfolder

Om meer aandacht voor uw e-learning te geven kan er een fullcolour A5, 2-zijdige folder worden ontwikkeld die gebruikt kan worden door de buitendienst, tijdens bijeenkomsten of als mailing kunnen worden verstuurd

Responsmailing per post

Versturen van een cursusfolder + antwoordkaart (voor aanvraag materialen). Cursusfolder is A5 formaat, fullcolour en tweezijdig gedrukt. Deze zal samen met de antwoordkaart in een plastic seal worden verstuurd.

Social media

Er wordt op LinkedIn en twitter een bericht geplaatst op de pagina van CME-Academy. Daarnaast kan er worden gekozen om op LinkedIn een bericht te sponsoren waardoor het bereik groter wordt. 

CME-Academy heeft een stijgend aantal abonnees.

Om de actualiteit en objectiviteit van de informatie te waarborgen, wordt de e-nascholing geschreven door onafhankelijke auteurs met specifieke expertise in het betreffende onderwerp, en geredigeerd door een onafhankelijke redactieraad. De redactieraad bestaat uit huisartsen en apothekers. Een huisarts en/of apotheker uit de redactieraad en de eindredacteur zullen het door de auteur aangeleverde materiaal toetsen en behouden zich het recht voor om zonder opgave van redenen de informatie te weigeren of naar eigen inzichten aan te passen alvorens haar goedkeuring te verlenen. De eindredacteur van MedLearning zal het redactionele proces begeleiden. Een en ander is vastgelegd in het redactiestatuut van CME-Academy.


Veiligheidsfuncties van Medi-Access geïntegreed

Lees hier hoe Medi-Access wordt ingezet om veilig websites af te schermen voor het algemene publiek.

Ook de beroepsstatus (beroepsbeoefenaar en/of BIG-geregistreerd) kan bepalend zijn of een zorgprofessional toegang krijgt tot bepaalde online informatie.

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Contact opnemen