Éen beeld spreekt meer
dan duizend woorden.

Een medische animatievideo is een geanimeerde videoproductie van doorgaans 60 tot 90 seconden waarin ingewikkelde onderwerpen duidelijk worden uitgelegd. Met een medische animatievideo kunt u messcherpe inhoud combineren met een pakkende vormgeving. Bij uitstek is een medische animatievideo een goede manier om de doelgroep te binden en te informeren.

Medix is gespecialiseerd in het maken van deze medische animatievideo’s in de healthcare sector. Met meer dan 5 jaar ervaring vertalen wij ingewikkelde materie in prachtige en duidelijke animaties. Door onze ervaring weten wij wat er komt kijken bij het maken van een animatievideo. Dit resulteert in een goede samenwerking met onze klanten.

alt-text
Uitgebreide boodschap

Met een medische animatievideo kan elke kenmerk of onderdeel uitgelicht worden. Daarnaast is een animatie goed stuurbaar waardoor je exact kunt laten zien wat je wilt zeggen. 

alt-text
Complexe onderwerpen

Met een medische animatievideo kunnen ingewikkelde processen en instructies van medicaties en studies eenvoudig verduidelijkt worden. 

alt-text
Tijdloos

Een medische animatievideo behoudt zijn waarde over de tijd heen. Het is dus een communicatiemiddel die voor een lange termijn ingezet kan worden. 

Animatie in de praktijk

Heeft als doel om ingewikkelde onderwerpen te vereenvoudigen. In een animatievideo wordt messcherpe inhoud met pakkende vormgeving gecombineerd om de HCP te informeren.

voorbeeld van medische animatievideo
Bereik uw doelgroep
Bereik uw doelgroep

Wat biedt Medix?

Wij ontwikkelen medische animatievideo’s met kwaliteit en efficiëntie. Hiermee kunnen wij elke communicatiedoelstelling verwezenlijken. 

Wat biedt Medix?

Wij ontwikkelen medische animatie-video’s met kwaliteit en efficiëntie. Hiermee kunnen wij elke communicatiedoelstelling verwezenlijken. 

Ervaring

Medix heeft meer dan 5 jaar ervaring in het maken van medische animatievideo’s. In deze tijd hebben wij een uitgebreide expertise ontwikkelt waarmee wij kwaliteit leveren! 

In-house-productie

Naast kwaliteit vinden wij efficiency ook heel belangrijk. Medix heeft een ‘in-house-productie’ waardoor wij flexibel te werk kunnen gaan. Wij ontwikkelen alle illustraties op maat en de medische redactie redigireet het hele proces. 

Mogelijkheden bespreken?

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Neem contact op met één van onze experts en ontdek de mogelijkheden voor uw organisatie. Met ons ervaren team helpen wij u graag verder! 

Contact opnemen