Medix lanceert dienst voor medische animaties

Medix lanceert dienst voor medische animaties, door

Een mooie manier om een ingewikkelde medische boodschap helder uit te leggen is een animatie. Met een medische animatie kunt u tevens complexe informatie op verschillende doelgroepen in de gezondheidszorg overbrengen. Daarom is Medix gestart met ‘The Medical Creators’ met als doel uw doelgroep van duidelijke motion graphics te voorzien om uw communicatiedoelstellingen te verwezenlijken.

MedZine - focus op immuno-oncologie

MedZine - focus op immuno-oncologie, door

De eerste MedZine News printversie is uit met een focus op immuno-oncologie! Met vier publicaties per jaar heeft het magazine als doel om kennis te delen en te inspireren op het gebied van immunologisch onderzoek binnen de oncologie.

Nieuw: unieke glossy voor Hypofysecentrum

Nieuw: unieke glossy voor Hypofysecentrum, door Rob Koenraads

Omdat het Hypofysecentrum Rotterdam (HCR) tien jaar bestaat, wilde deze afdeling van het Erasmus MC graag een mooie glossy over hun werkzaamheden uitbrengen. Dit was natuurlijk een kolfje naar Medix' hand en we zijn dan ook meteen enthousiast aan de slag gegaan. Het resultaat mag er wezen: een tweeëndertig pagina's tellend magazine met diepte-interviews, een infographic en stijlvolle (team-)foto's!

Follow us